90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

UÇAK BAKIM ONARIM B1.1 MODÜL SINAVI DUYURUSU HK.

Modül sınavı başvuru formu için TIKLAYINIZ

Uçak Bakım ve Onarım bölümü öğrencilerinin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün tanımış olduğu B1.1 modül sınavı tarihleri için TIKLAYINIZ.

BAŞVURU YERİ: SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ (Elden Teslimi Zorunludur.)

SON BAŞVURU TARİHİ: 07.06.2024

Sınav Kuraları

Sınava girecek olan tüm katılımcıların;

1. Sınav günü belirtilen saatte sınav merkezinde hazır bulunmak, yanında öğrenci kimliği ve kimlik kartı bulundurmak ve istendiğinde sınav gözetmenlerine göstermek zorundadır.

2. Sınavda araç veya gereçle sınavda yardımına başvurulabilecek; müsvedde kâğıt, sınav konuları ile ilgili kitap veya doküman, cetvel, hesap makinesi veya fonksiyonlu saat, cep telefonu, programlanabilir bilgisayar vb. hiçbir eşyayla sınav salonuna girilemez.

3. Sınav süresince görevlilerle ve diğer adaylarla konuşmak, soru sormak, bilgi alışverişinde bulunmak, silgi veya kalem değiştirmek, soruları bir yere yazarak salondan çıkmak ve başkalarını rahatsız edecek şekilde sesler çıkarmak yasaktır.

4. Sınavın ilk 15 dakikasından sonra sınav salonuna girilemez. Sınav süresi boyunca sınav salonundan dışarı çıkmak yasaktır.

5. Sınav esnasında kopya çekme girişiminde bulunan veya kopya çekerken yakalanan aday veya adaylar hakkında kopya tutanağı tutulur ve sınavı geçersiz sayılır. Bu kopya tutanakları 3 iş günü içinde SHGM’ye bildirilir. Bu adaylar, kopya çektiklerinin tespit edilmiş olduğu sınav gününden itibaren on iki ay süreyle hiçbir sınava alınmazlar.

6. Aday, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu web sayfasından SHY 66 B1.1 Kategori modül sınavı başvuru evrakı ile Yüksekokul sekreterliğine 07.06.2024 tarihine kadar müracaat ederler. Aday her modül sınavı için ayrı başvuru dilekçesi ile başvurması gerekmektedir.

7. Sınav sonuçlarının ilan edilmesinden sonra, öğrenciler 5 iş gün içinde aldıkları sınav notuna yazılı olarak itiraz edebilirler.

Apply Nişantaşı