90 (212) 210 10 10

TR

ENG

ETKİNLİKLER

Havacılık ve Turizm Perspektifinden Türk Gastronomisinin Dünyaya Açılan Kapısı: İSTANBUL HAVALİMANI İLE TUM & TRU GÜÇ BİRLİĞİ VE ŞİRKETİN BAŞARI HİKAYESİ

Havacılık ve Turizm Perspektifinden Türk Gastronomisinin Dünyaya Açılan Kapısı: İSTANBUL HAVALİMANI İLE TUM & TRU GÜÇ BİRLİĞİ VE ŞİRKETİN BAŞARI HİKAYESİ

Üniversitemiz Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik, 7 Mayıs Salı Günü Saat 11.00’da Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İstanbul Havalimanı Tum&Tru Hospitality and Retail CEO'su Sadettin Cesur'un konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe, Gastronomi ve Mutfak Tasarımı Bölümü, Aşçılık Bölümü ve Turizm ve Otelcilik Bölümü öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Sektörde edindiği bilgi ve deneyimleri öğrencilerimize anlatan Cesur’a konferans salonunda bulunan birçok öğrencimizden soru geldi. Gelen soruları samimiyetle cevaplayan Cesur, başarıya giden yolun çok çalışmaktan geçtiğini sıklıkla vurguladı.

Etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Uğur Yozgat, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Karatepe, Nişantaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Kaya ve birçok bölümden akademisyen katıldı. Etkinlik Prof. Dr. Uğur Yozgat’ın konuğumuz Saadettin Cesur’a teşekkür belgesi takdim etmesi ile son buldu.

Apply Nişantaşı