90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

HARVARD ÜNİVERSİTESİ HALK SAĞLIĞI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

HARVARD ÜNİVERSİTESİ HALK SAĞLIĞI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Harvard Üniversitesi Halk Sağlığı Semineri gerçekleşti. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, uluslararası alanda işbirliklerini geliştirme kapsamında, Harvard Üniversitesi Halk Sağlığı Okulu'ndan iki değerli araştırmacı, Dr. Amy Nichols ve Dr. Faria Khan'ı üniversitemizde ağırladı. Araştırmacılar, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaştılar ve ortak araştırmalar üzerine bir çalıştay gerçekleştirdiler. 

Üniversitemiz Senato Odası’nda Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi öğrencilerimiz ile gerçekleştirilen buluşmanın ardından, Rektörümüz ve Fakülte idarecilerimizle gerçekleştirilen toplantıda, üniversitemiz ile Harvard Üniversitesi arasında iş birliği olanakları ve ortaklaşa gerçekleştirilebilecek yeni çalışma konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Harvard Üniversitesi’nden gelen Amy Nichols ve Faria Khan öğrencilerimizin konulara olan bakış açıları ve merakları karşısında takdirlerini dile getirdiler. Bu tür etkinliklerin, üniversitemizin akademik ve araştırma kapasitesini geliştirmek adına büyük öneme sahip olduğuna inanıyoruz.

Apply Nişantaşı